Even geduld aub..
Busy loader
UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit en.firstlight.nl
Home Assortiment Uw account Snelbestel Klantenservice Contact

Retouren

Producten (met uitzondering van maatwerk of in een speciale kleur gespoten producten) kunnen alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Dit wil zeggen dat de verpakking voorzichtig moet worden opengemaakt. Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan First Light kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. U dient hierbij in ieder geval uw klantnummer, volledige naam en factuurnummer te vermelden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Herroepingsrecht consument

Eén van de belangrijkste bepalingen in de nieuwe wet Kopen op afstand is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf geen mogelijkheid heeft een product goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van zeven werkdagen te gunnen, waarbinnen deze het goed zonder opgaaf van redenen kan retourneren. De termijn van zeven werkdagen begint te lopen vanaf het moment dat het goed geleverd is.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Uitzondering hierop zijn toeslagen voor verzenden onder rembours. Slechts de basisverzendkosten hoeven te worden terugbetaald. Dit geldt overigens uitsluitend bij retournering van de gehele bestelling, bij een deelretour hoeft slechts de waarde van de geretourneerde producten te worden gerestitueerd.
Geen artikelen - € 0,00