Even geduld aub..
Busy loader
UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit en.firstlight.nl
Home Assortiment Uw account Snelbestel Klantenservice Contact

Bestellen en afrekenen

U kunt bij ons alleen bestellen als u een klantaccount heeft. Wij leveren niet aan particulieren. First Light is een technische groothandel die zich richt op het bedrijfsleven, installateurs, afnemers in de industrie, (semi) overheid, detailhandel, lichtontwerpers, scholen, onderwijsinstellingen, universiteiten, verenigingen, VVE's (Vereniging Van Eigenaren) en instellingen.

Uw aanvraag wordt op werkdagen tijdens kantooruren doorgestuurd aan onze afdeling debiteurenbeheer. Zodra uw gegevens zijn goedgekeurd, ontvangt u van ons een gebruiksnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen bij uw account.

Indien uw aanvraag wordt afgewezen, ontvangt u daarvan een e-mailbericht.

Als u een artikel wilt bestellen, kunt u dat in de winkelwagen plaatsen door op de knop "Bestel" te drukken. De bestellijst wordt dan binnen een paar seconden geopend. Gaat dit te snel, of wilt u deze lijst tussendoor ook inzien? Dan gaat u met de cursor even in het witte balkje staan en klikt u op "Toon bestellijst". Dan is de bestellijst zichtbaar en staat bij de artikelen met groen aangegeven: Direct beschikbaar voor levering. Deze artikelen zijn dan bij ons in het magazijn aanwezig. Plaatst u een bestelling, dan zijn deze artikelen voor u gereserveerd.

Staat er bij een artikel met blauw Direct beschikbaar: 0 stuks, dan hebben wij op dat moment geen voorraad. Met rode letters staat dan verwachte levertijd.. dagen. Let op: dit is een verwachte levertijd, gebaseerd op eerdere bestellingen en geen gegarandeerde levertijd. Wij wachten met versturen tot de bestelling compleet is i.v.m. de extra verzendkosten.

Stap 1

Nadat uw bestelling compleet is, kunt u hier de verzendmethode kiezen en eventueel uw ordernummer of mededeling aan ons invullen.

Stap 2

Hier met uw eventueel gegevens aanpassen. In deze stap kunt u ook een ander verzendadres invullen.

Stap 3

Kies de gewenste betaalmethode.

Stap 4

Controleer uw bestelling. Als alles klopt én u akkoord bent met de algemene voorwaarden, kunt u de order bevestigen.

Stap 5

Uw bestelling is geplaatst. Per e-mail ontvangt u binnen een paar seconden uw orderbevestiging.

Geen artikelen - € 0,00